white label seo norge

White label SEO – send dine prosjekter til meg

Lønnsom Norsk SEO white label program til ditt byrå.

Ser du etter et lønnsomt white label program for SEO og wordpress utvikling? Ønsker du å selge tjenester som leverer varene og som du kan være stolt av å vise fram? Jeg tilbyr omfattende løsninger til dine klienter som samtidig er lønnsom for deg. Enten du mangler kompetanse eller tid, kan du føle deg trygg på at jobben blir håndtert med dyktighet. 

Hvordan white label programmet fungerer

Programmet er designet for å sikre resultater og lønnsomhet for mine White Label partnere. Jeg tilbyr Søkemotoroptimalisering, Lokal SEO og WordPress-utvikling.  Når du er en white label partner vil vi sørge for å håndtere hele jobben. Din klient vil aldri se min merkevare – eller høre fra meg. Du eier kunden.

Alt Du Trenger For å Starte Eller Drive Et Markedsbyrå – Priser og pakker

Vi tilbyr prising og pakker som er enkel å forstå. 

Lokal SEO:
Dere sender oss klientens/prospektes webside, sammen med ønsket søkeord. (f.eks. Takstmann Bergen). Jeg gjennomfører en analyse og priser ut tjenesten basert på analysen. Analysen leveres i løpet av 24 timer. 

SEO Nettbutikk

Samme prosess. Send over hjemmesiden det gjelder og la oss ta jobben. Vi kartlegger, analyserer og driver jobben med å optimalisere kunden din sin netbutikk. I dette tilfellet må siden være bygget på WordPress / Woocommerce. vi kan også bistå med utviklingen av nettbutikk om det trengs.

WordPress utvikling:

Har du en klient som trenger ny webside? Vi gjør det enkelt. Dette inkluderer:

 • Oppsett WordPress CMS på valgfri host (vi kan også stille med hosting)
 • Design
 • Integrasjon av Google Analytics + Google Search Console
 • Meta-beskrivelser og pretty URLs
 • Opptil 300-500 ord (tekstinnhold) per side
 • Integrasjon av Google Maps
 • Integrasjon mot sosiale medier
 • Integrasjon av kontaktskjema mot mail

WordPress Backup & Vedlikehold:

Ukentlige backups av database og filer, samt ukentlig oppdatering av plugins, temaer og wordpress er et must for alle som driver en wordpress-side. Sikkerhetskopier lagres i 90 dager. Les mer om viktigheten av vedlikehold her. Byråer fakturerer vanligvis et sted mellom 500-1000 pr mnd for dette.

Kommunikasjon under oppdrag

Du eier og kommuniserer med din klient. Du kan alltid være trygg på at vi aldri tar kontakt eller på noen måte forteller at det er vi som utfører jobben. Vi vil likevel sende deg ferdige rapporter ukentlig som dekker søkeordsbevegelser, Google Analytics mm.

  Reduksjon av nettsidens lastetid fra 4 til 2 sekunder øker din konvertering med 14%
  - Google 2019

  Denne guiden avslører 5 enkle grep som øker farten til din wordpress-side i dag!bestill pil