Hodev er #1 på Lokal SEO i Norge – Hjelper kun en håndfull klienter.

Lokal SEO Oppdatering: ** 6 ledige plasser ** Dominer google  fra kun kr 12.000,- pr mnd

Vurder SEO for netbutikker dersom du driver en nettbutikk.

Lokal SEO i Norge tillater Søkemotoroptimalisering som lar websiden din bli rangert i Google. Ved å bli rangert i Google skaper du trafikk til websiden din. Økt Trafikk tillater deg å øke antall betalende kunder. Lokal SEO er et elementært virkemiddel for å øke salget i enhver bedrift. Lokal SEO har stor effekt og i følge BDN, vil hele 72% av personene som utfører et Google søk, ende opp med å kontakte en forretning innenfor 5 mil i løpet av 72 timer etter søket.

Denne statistikken kan ikke ignoreres dersom du ønsker å lykkes på nett. Google er i tillegg rangert #1 For Alexa brukervennlighet.

Les mer om: Søkeordsanayse

Hvem kan jobbe med oss?

Hodev jobber maksimalt med 20 bedrifter om gangen for å score høyt i Google sine rangeringer.

Først og fremst arbeider vi ikke med direkte, lokal geografiske konkurrenter. Vi velger derfor ut 1 aktør per bransje, per geografiske område. I tillegg framstiller vi krav om at selskapet er en langsiktig satsning. Videre må våres klienter sin webside være bygget i WordPress. Dette kan vi hjelpe med.

Lokal SEO er tett tilknyttet Google Maps. Dersom du klarer å ende opp i topp 3 søk for Google Maps vil du motta en rekke nye leads fra Norge. Dette er fordi at hele 33% av søkeresultatene i Google vil klikke via Google Maps. Personer som ser din bedrift i Google Maps vil i mange av tilfellene besøke din webside. Videre vil antall besøkende til din webside øke din sannsynlighet for salg.

Vurder Webutvikling dersom du ikke har en nettside utviklet på wordpress. Dersom du driver eget markedsføringsbyrå og trenger hjelp til å rangere dine klienter kan du sjekke ut våres White Label løsninger her

Finn ut hvordan lokal SEO kan hjelpe deg

Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.
NB! vi hjelper ikke lokal-geografiske konkurrenter.bestill pil

KOM I GANG

SEO Norge Telefon Mockup

Noen Av Våres Lokale SEO Kunder I Norge

La Dem Fortelle Deg Hvorfor Du Skal Bruke Hodev

Avslører de 5 viktigste on-page rangeringsfaktorene til Google

Registrer eposten din og få tilsendt en artikkel som avslører de 5 vikigste on-page rangeringsfaktorene til Googlebestill pil